Kivilaadut

Laaja valikoima

Oikea kivi oikeaan kohteeseen.

Graniittikeskuksessa on tarjolla kaikki maailmalla tuotannossa olevat kivimateriaalit. Kaikkia kivimateriaaleja yhdistää kestävyys ja helppohoitoisuus.

Graniittikeskus-29

Luonnonkivi

Luonnonkivi on aito – isoina lohkareina maaperästä louhittu – luonnontuote. Luonnonkivi on pitkäkestoinen, ekologinen materiaali ja se säilyttää arvokkuutensa. Lohkare sahataan tasoaihioiksi ja viimeistellään halutulla pinnalla. Jokainen taso on kuvioltaan uniikki. Luonnonkivitasoissa kuviointi on läpi kiven. Kovat kivet ovat yleisesti graniitteja. Graniitit kestävät hyvin kulutusta. Luonnonkiven mallipala on aina suuntaa antava.

Silestone valmistetaan yli 90-prosenttisesti luonnonkvartsista, jonka ansiosta se on ensiluokkaisen luja ja kestävä materiaali. Silestonen erinomaiset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen materiaalivalinnan keittiöihin, kylpyhuoneisiin, lattiapäällysteiksi ja seinäpäällysteiksi. Silestone tarjoaa laajan valikoiman värivaihtoehtoja, pintarakenteita ja laattakokoja. Hygieenisen ja helppohoitoisen materiaalin suuret laattakoot mahdollistavat saumojen määrän minimoinnin.

Graniittikeskus-44
Graniittikeskus-49
Dekton on isojen pintojen materiaali. Sitä saa eri vahvuuksina ja useina värivaihtoehtoina. Suurten, jopa 320×144 cm kokoisten laattojen ansiosta Dekton tarjoaa rajattomasti suunnittelu­mahdollisuuksia kaikissa käyttökohteissa – keittiössä, kylpy­huoneissa, seinäpäällysteenä, lattia­laatoituksena ja julkisivu­materiaalina. Erinomaisen UV-säteilyn ja kosteuden kestävyytensä ansiosta se sopii myös ulkotiloihin. Tuuletettuihin julkisivuihin kiinnitetään joko mekaanisella tai liimaus­järjestelmällä. Suuren laattakoon ansiosta tarvitaan minimaalinen määrä saumoja.