Blogi

tammikuu 14, 2017

Tekemisen meininkiä ja uudenvuodenlupauksia

Vuosi vaihtui ja talvi saapui myös eteläiseen Suomeen lumen ja pakkasen muodossa. Poissa on pimeys ja harmaus märkine ja liukkaine katuineen, sekä epäilykset siitä tuleeko sitä kaivattua talvea, joka taltuttaisi karmeana riehuvan influenssa-aallon ja synkkyyden. Ja muutos tuli – jopa rajumpana kuin moni uskalsi odottaakaan! Upeaa pakkaslunta satoi reilusti ja paukkupakkanen tuli, eteläänkin lähes 20 astetta pakkasta. Tämä kaikki tietää lumen luontia ja kerrospukeutumista, mutta kunnon talvi tuli, ja me kohtaamme sen riemumielellä.

Alkusanat voisi muuttaa vaikka Suomen Graniittikeskuksen viimeisimpiin käänteisiin. Taakse jäänyt vuosi oli haastava, mutta nyt olemme saaneet isojakin kohteita toteutettavaksemme – jopa enemmän kuin uskalsimme edes odottaa. Olemme osallisena pääkaupunkiseudun suurissa rakennushankkeissa, joissa rakennetaan kaupunkiamme kymmeniksi vuosiksi eteenpäin. Työtä tulee riittämään ja olemme siitä erittäin iloisia. Kerromme näistä projekteista lisää myöhemmin, kun varsinainen työ päästään aloittamaan. Otamme ilolla vastaan kaiken tämän toimeliaisuuden ja panostamme jälleen koko porukalla täysillä tekemiseen. Tämä muistuttaakin erään tulostusfirman pomon käyntikortin taustan oivallisesta lausahduksesta: ”Ensin mennään täysillä ja sitten painetaan kaasua.”

Vuonna 2017 myös me painamme kaasua, joten aloitetaan lyhyellä listalla asioita, joita Suomen Graniittikeskuksen uudenvuodenlupausten listalta löytyy:

– Asiakkaille taattua palvelua; ammattitaitoista tekemistä ja entistä ripeämpää reagointia
– Asennusten laadukkuutta pystymme vieläkin parantamaan; panostaminen yhteistyön laatuun
– Suunnittelijoille lisää apuja kauttamme; tietoa, tunnelmia ja tarinoita tiedossa
– Vahvaa otetta; se mitä tehdään, tehdään ajatuksella ja oivaltaen
– Uusia kumppanuuksia; nousussa on hyvä saada rinnalle niitä kumppaneita, joilla on halu ja kyky ”lisätä kierroksia” ja saada innostavia tuloksia aikaiseksi.

Olemme osaltamme halukkaita ottamaan haasteita vastaan ja tekemään maamme 100-vuotisen taipaleen jatkumisen eteen innokkaasti töitä. Työ tuo meille kaikille hyvää eri muodoissa. Se tarkoittaa laadukkaita ja aikataulussaan valmistuneita kohteita. Meille tekijöille onnistuneet kohteet tuovat toimeentuloa ja turvaa niin nykyhetkeen kuin tulevaisuuteen. Tulevaisuuden tekeminen alkaa juuri tästä käsillä olevasta hetkestä.

Työn iloa ja menestystä meille kaikille uuteen vuoteen 2017!

Kirjoittaja: admin

0
Yhdistää
Ole hyvä ja odota...
Jätä meille viesti

Onko sinulla kysyttävää? Haluatko tarjouksen? Jätä meille viesti niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Nimesi
* Sähköpostisi
* Kysymyksesi
Kirjaudu keskusteluun

Onko sinulla kysyttävää?

Nimesi
Sähköpostisi
* Kysymyksesi
Miten voimme olla avuksi?