Blogi

lokakuu 20, 2016

Syystuulia ja sometusta

Suomen Graniittikeskuksella on loppukesän ja syksyn aikana tapahtunut monenlaisia muutoksia. Uusi toimitusjohtaja toi tullessaan uutta energiaa ja on saanut aikaan uutta liikettä meissä vanhoissakin tyypeissä. Meitä on täällä sen verran tiivis porukka, että uusi tekijä talossa vaikuttaa merkittävästi kokonaisuuteen. Onneksi Marko sopii tänne meidän kiviporukkaan ja olemme kaikki yhdessä matkalla kohti uusia tavoitteita.

Markon myötä on tullut muutoksia myös omaan tehtävänkuvaan. Tein itse aiemmin pääosin talouspuolen hommia, mutta nyt painopisteet muuttuvat ja keskityn enemmän markkinointitehtäviin. Ensimmäisenä isona projektina on ollut nettisivujen uudistaminen. Pääajatuksena oli tehdä sivuista selkeämmät käyttää, niin että kävijä löytää helpommin ja nopeammin etsimänsä tiedon. Karsimme omilta sivuiltamme yleisluontoista kivitietoa, koska kiviportaali suomalainenkivi.fi -sivusto tarjoaa kattavaa informaatiota kivirakentamisesta. Suosittelen tutustumaan myös kiviportaaliin, mikäli suomalaiset luonnonkivet herättävät mielenkiintoa.

Askel kerrallaan Graniittikeskus alkaa näkyä myös sosiaalisen median puolella. Haluamme pitää yhteistyökumppanimme ja asiakkaamme perillä ajankohtaisista tapahtumista ja kommelluksista. Syksyn aikana ilmestymme muutamiin somekanaviin ja toivomme somen puolella erityisesti keskustelua ja kommentteja. Tavoitteenamme on olla helposti lähestyttävä sekä rakentaa avointa ja keskustelevaa ilmapiiriä. Instagram-tili on jo auki, joten käykää katsomassa, tykkäämässä ja kommentoimassa kuviamme.

 

Tästä Instagramiin

 

Ollaan kuulolla!

 

Roosa Ketola

tuore markkinointipäällikkö

Kirjoittaja: admin

0
Yhdistää
Ole hyvä ja odota...
Jätä meille viesti

Onko sinulla kysyttävää? Haluatko tarjouksen? Jätä meille viesti niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Nimesi
* Sähköpostisi
* Kysymyksesi
Kirjaudu keskusteluun

Onko sinulla kysyttävää?

Nimesi
Sähköpostisi
* Kysymyksesi
Miten voimme olla avuksi?