Blogi

maaliskuu 21, 2017

Suomalainen luonnonkivi kunniaan

Oletko kiinnostunut luonnonkiven käytöstä rakentamisessa? Haluaisitko tietää lisää kotimaisista, kestävistä materiaaleista? Suomalainen luonnonkivi on materiaalina monella tavalla erityinen ja ansaitsee tulla tutuksi. Graniitti on aikaa kestävä materiaali, joka säilyttää arvonsa jopa vuosisatoja. Graniitilla on uniikkeja ominaisuuksia ja se sopii käytettäväksi myös yhdessä muiden materiaalien kanssa.

Suomessa louhitaan kymmeniä erilaisia graniittilaatuja, mutta niiden ulkonäköön voidaan vaikuttaa myös erilaisin pintakäsittelymenetelmin. Haluamme auttaa suunnittelijoita valitsemaan visuaalisesti ja toiminnallisesti parhaat materiaalit kuhunkin kohteeseen. Järjestämme yhdessä suomalaisen graniitin tuottajan, Palin Granitin kanssa mahdollisuuden tutustua suomalaisen luonnonkiven käyttöön rakentamisessa aina suunnittelusta asennukseen. Graniittikeskuksen tiloissa Myyrmäessä pidettävät aamiais- ja lounastilaisuudet on tarkoitettu niin sisustuksesta kuin suurista rakennusprojekteista ja ympäristörakentamisestakin kiinnostuneille arkkitehdeille ja suunnittelijoille, sekä muille alan ammattilaisille. Käymme läpi graniitin matkaa louhinnasta lopputuotteeseen. Näytämme myös miten käytämme tietomallinnusta apuna kivirakentamisessa.

Saimme hyvää palautetta edellisestä lounastilaisuudesta:

”Kattava läpileikkaus kiven matkasta louhinnasta rakennusmateriaaliksi. Tilaisuus uudisti mielikuvaa suomalaisen graniitin asemasta ja luonnonkiven merkityksestä rakentamisessa.”

–  Vesa-Jukka Vuorela, DAT arkkitehdit Oy

”Tilaisuuden aikana selkiytyi kiven käytön kilpailukyky ja järkevyys rakentamisessa. Käytännöntieto mitoituksista ja tietomallien hyödyntämisestä koko prosessissa inspiroi.”

–      Petteri Patolinna, Arkkitehtitoimisto Petteri Patolinna

Graniittikeskuksen tiloissa on mahdollisuus tutustua suomalaisen luonnonkiven koko kirjoon. Esillä on runsaasti erilaisia kiviä erilaisin pintakäsittelyin. Näe miten kiven pintakäsittelyt ja muodot vaikuttavat lopulliseen ulkonäköön, hintaan ja käytettävyyteen. Pääset inspiroitumaan erilaisista mahdollisuuksista luonnonkiven käyttöön niin sisustamisessa kuin julkisivu- ja ympäristörakentamisessa. Paikalle pääsee helposti. Auton saa parkkiin ihan toimistomme viereen ja Myyrmäen juna-asemalta on lyhyt kävelymatka toimistollemme.

Tervetuloa oppimaan uutta ja keskustelemaan kollegoiden kanssa; Tervetuloa luonnonkivien pariin!

 

Järjestämme seuraavat luonnonkivi-infot toimistollamme:

To 30.3. klo 14

To 6.4. klo 9

To 27.4. klo 11

Ilmoittaudu tilaisuuteen lähettämällä viestiä osoitteeseen: roosa.ketola@www.graniittikeskus.fi

Kirjoittaja: admin

0
Yhdistää
Ole hyvä ja odota...
Jätä meille viesti

Onko sinulla kysyttävää? Haluatko tarjouksen? Jätä meille viesti niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Nimesi
* Sähköpostisi
* Kysymyksesi
Kirjaudu keskusteluun

Onko sinulla kysyttävää?

Nimesi
Sähköpostisi
* Kysymyksesi
Miten voimme olla avuksi?