SGK

Suomen Graniittikeskus Oy on maan johtava kivialan kokonaistoimija. Palvelu kattaa kivialan toiminnan materiaalitoimituksista aina suunnittelun konsultoinnista kokonaisurakointiin. Yli kahdenkymmenen toimintavuoden ajan yritys on toiminut kivirakentamisen suunnannäyttäjänä toteuttaen laadukkaita kohteita ympäri Suomea.

Kun edellytät kivirakentamiselta kokonaisvaltaista palvelua – Suomen Graniittikeskus Oy on kumppanisi.


Erikoisosaamisalueitamme ovat

                         

   Kuvia Sörnäisten ranta-alueen kivimuureista

 

  

 

EXTRANET

Suomen Graniittikeskus Oy:n extranet palvelee suunnittelijoita laadukkaan kivirakentamisen varmistamisessa. Extranet tarjoaa suunnittelutietoa aina yleisohjeista rakenteiden detaljikuviin.

Kirjaudu SGK Oy:n extranettiin ja olet mukana kivirakentamisen kärjessä!

Kysy tunnuksia

 _________________________________________________________ 


Suomen Graniittikeskukseen uusi toimitusjohtaja

Suomen Graniittikeskus Oy:n toimitusjohtajaksi on nimetty 15.8.2016 alkaen RI (rakennusinsinööri) Marko Makkonen (49 v). Hän siirtyy Graniittikeskukseen Aake Vision Ltd Oy:stä ja on työskennellyt mm. YIT:n ja Rakennusteollisuuden koulutuskeskus Ratekon palveluksessa.

Markolla on laajat suhteet rakennus- ja kiinteistöalan toimijoihin sekä Suomessa, että kansainvälisellä tasolla. Hän on toiminut eri rakennusalan tehtävissä aina työmaatasolta työnjohtajan ja vastaavan tehtävistä ison konsernin esikuntatehtäviin. Hänellä on vahva organisaation kehittäjän tausta, joka luo Graniittikeskukselle oivalliset lähtökohdat kasvaa Suomen merkittävimmäksi luonnonkivialan yritykseksi.

Suomen Graniittikeskuksen omistajina on useita kotimaisia luonnonkivialan toimijoita, joiden juuret ovat syvällä Suomen kallioperässä, tavaramerkkinä korkea laatu sekä yhteiskuntavastuullinen toiminta. Graniittikeskuksen henkilöstö on yhdistelmä maamme kokeneimpia luonnonkivialan ammattilaisia ja uusia osaajia sopivassa suhteessa.” Tällä porukalla pystymme palvelemaan asiakkaita parhaalla ammattitaidolla ja suurella sitoutumisen asteella” – Makkonen kertoo.

Marko haastaa kaikki rakennus- ja kiinteistöalan toimijat kestävän kehityksen mukaiseen yhteistyöhön niin että kaikki tekeminen on myös kustannustehokasta.”Kehitetään yhdessä edelleen luonnonkivirakentamisen toimintaprosessien ja lopputuotteiden laatua. Painopisteinä ovat eettisesti kestävät näkökulmat, yhteiskuntavastuun kantaminen ja lopputuloksena elinkaarikustannuksiltaan järkevät ratkaisut.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ota yhteyttä

Suomen Graniittikeskus Oy
Myyrmäentie 4 A
01600 VANTAA

Puh. 020 750 0310

Extranet